Флората става център на любовта този уикенд

Мисия Бургас

10-02-2017, 10:53

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

В ЮЗУ ще се проведе Китайски пролетен фестивал

Lovefest, базар за вино, шоколад и рисунки върху пясък

Специална уикенд програма, посветена на 14 февруари, са подготвили в експозиционен център "Флора" .

Малчуганите също няма да скучаят, тъй като в събота от 13.00 часа идва часът на куклите с изключително забавната работилница - спектакъл "Приказки, скрити в пясъка". Интригуващото събитие се организира от Държавен куклен театър - Бургас всяка събота. Следващите дати на арт проявата са 18 и 25 февруари. Организаторите обещават много изненади и добро настроение. За предварително записване: тел. 0886 11 08 68.

Бургазлии могат да посетят и тематичния базар "Шоколад, любов и вино" в събота и неделя от 10:00 до 18:00 часа в експо центъра.  Там ще се предлагат букети и валентинки с  вкус на шоколад и червено вино. Организаторите обещават на щандовете да има богато разнообразие от сладки изкушения - луксозни и празнични бонбони, шоколади, десерти, дребни сладки, бонбониери, захарни подаръци, ръчен шоколад, веган торти, суров шоколад. И още - цветя, сувенири и накити ръчно творчество за празника. 
В базара ще участва и Шоколадова къща Valentino chocolatier от София.

През уикенда отново в залите на Флората ще се проведе LOVEFEST BURGAS. Там ще можете да закупите подаръци за своите близки и приятели,  както и да изработите  валентинки по време на тематични работилници. Организаторите обещават много изненади: торти, сладкиши, цветя, конкурси, награди, детска анимация, конкурси за двойки и музика, фото кът за влюбени двойки.