Инфраструктура и медицина в програмата на ГЕРБ - Бургас

Мисия Бургас

10-02-2017, 12:46

Снимка:

dariknews

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Готова е депутатската листа на ГЕРБ

От Областната структура ще са готови с утвърдена до седмица

Медицински университе в Бургас, добра инфраструктура, която да отвежда тежкия трафик през лятото извън града са част от приоритетите, залегнали в програмата на ГЕРБ - Бургас.

Народните представители се отчетоха за свършеното през преждевременно приключилия си мандат в парламента. Те поставиха много добра оценка на своята работа и всеки представи своите постижения в парламентарната си работа.

Листата на ГЕРБ ще бъде утвърдена в пълния й състав до седмица, съобщи областният лидер на партията в Бургас Димитър Бойчев.  „Ще има нови лица, но ще търсим и приемственост“, поясни областният лидер на ГЕРБ. Той допълни, че ще се борят за 6 депутатски мандата от Бургаска област в 44-ото Народно събрание
Според водача на групата, добрата работа на депутатите е била причина да се промени структурата на министерството на туризма, а друго важно постижение е фактът, че след месец-два предстои първата копка по доизграждането и разширението на пътя „Бургас-Слънчев бряг”.
Дияна Йорданова от бюджетна комисия подчерта, че заради доброто законодателство и управление България е на второ място по ръст на икономиката, има ниска международна задлъжнялост и ниски нива на безработица.
Като белег на добрата си работа заместник-председателят на комисията по транспорт Иван Вълков посочи, че над 350 милиона лева са постъпили по сметките на черноморските общини и почти във всяка от тях има новопостроена пречиствателна станция.