Ръководството на ОДМВР - София участва в работна среща

Мисия София

10-02-2017, 16:14

Снимка:

btv.bg

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

МВР започна вътрешна проверка за пропуски в работата на пътните полицаи

Срещата бе във връзка с организацията на предстоящите парламентарни избори

Директорът на ОДМВР- София ст. комисар Георги Григоров и заместник- директорът на дирекцията комисар Георги Тотков взеха участие в работна среща при областния управител на Софийска област инж. София Торолова във връзка с организацията и провеждането на предстоящите парламентарни избори на 26 март, съобщава пресцентърът на ОДМВР-София.

В нея участваха също така ръководителите на териториалните служби, отговорни за осигуряването на изборния процес, които докладваха за готовността на отделните звена и планираните от тях организационни мерки.

Дискутирани бяха и добрите практики, приложени при провеждането на предходните избори за президент и вицепрезидент и национален референдум. Обсъдено бе също машинното гласуване, организацията за предаване на протоколите от секционните избирателни комисии, както и помещенията за съхраняване на бюлетини по места.

Инж. Торолова изказа положителните си впечатления от координацията между институциите, изразявайки увереност, че традиционно доброто взаимодействие между тях ще осигури безпроблемното провеждане на изборния процес.