Слънчев календар - събота, 11 февруари 2017

Хороскоп

10-02-2017, 19:56

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дневен хороскоп - събота, 11 февруари 2017

Ден на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти Духове. Ден за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Не се поддавайте на изкушенията. Не се препоръчва да се осквернява земята и да се убиват животни. Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Добре е да изчистите всичко – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите.

Добре е да се заемете с приготвяне на билкови настойки и лекарства, но те не трябва да се ползват сега. Не се препоръчва да се гълтат таблетки в големи количества и да се започва сериозно лечение. По възможност да се отложат и операциите. Не е добре да се разболеете в този ден.

На приготвянето на храната е нужно да се отдели специално внимание.  Приложете разделно хранене. Да не се яде това, което съдържа кръв. Добре е да се опече пресен хляб.

Денят е свързан с промяна на името. Не бива да се бръснете и подстригвате. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, но в малки количества и то във втората половина на деня.

Тотем на деня е Враната, символ на разобличаване и наказание на силите на Тъмнината. Те прочистват нечистотиите и балансират процесите в природата. Осъществява връзка между човека и природата.

Облекло – Цветовете, които можете да използвате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се избягват жълто, червено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора трябва да носят защитни цветове, например сиво.

Небесни знаци – Ако няколко пъти са ви назовали по име или ви се стори, че ви викат – това е знак за помощ от вашият Ангел-Пазител.

Ако ви се скъса обувката или ви се отлепи токчето на обувката – това е загуба на защита.

Ако ви се счупи гребена – знак за загуба на силите.

Ако ви потече кръв от носа или от венците, това е знак за лоша енергия, която ви разрушава.

Ако небето е покрито с тъмни облаци, особено целия ден – тази територия не е благословена.

Ако намерите монети на земята – знак за благополучие и успех.

Наблюдавайте за поведението на растенията. Ако венчелистчетата се затварят по залез Слънце – това е лош знак за местността, за района. По откъснатите цветове може да проверите своята жизненост. Ако са повехнали – това е знак за неблагополучие.

Сънищата могат да бъдат тежки и пълни с кошмари.