Георги Дерменджиев:Копенхаген е изключително добър отбор

Срещу датчаните ще се види състоянието на Лудогорец

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата на тима над Монтана с 4:0 при подновяването на Първа лига. Той също обърна внимание на предстоящия мач с Копенхаген от Лига Европа и сподели, че очаква много тактически двубой.

"Футболните специалисти много добре знаят, че първите мачове винаги почват малко по-трудно. Клим атичните условия също повлияха и започнахме малко трудно. През първото полувреме имахме излизания за голови стиуации, но не ги материализирахме. В крайна сметка обаче резултатът е 4:0.", коментира той победата в отложения мач от 17-и кръг.

"Пожелавам успех на колегата, това наистина е нов отбор на Монтана. Опита се да ни затрудни. Но с напредване на времето държахме инициативата и не им давахме реална възможност за гол.", каза Дерменджиев по повод новите попълнения в състава на Монтана.

"Изчистват се детайлите, но след няколко  дни играем мач за Лига Европа, който е от по-висока класа и там ще видим какво ни е състоянието. Първенството е в нов формат. След като завърши има плейофи - 10 мача, които ще бъдат трудни."

"Копенхаген е един изключително добър и организиран отбор. Гледали сме ги и те нас също. Очаквам много силен тактически двубой и за двата отбора. Всеки може да мечтае за полуфинал или финал. Имаме тази надежда и се готвим. Ако се получи ще бъдем много щастливи.", сподели той за предстоящата среща.