Стефка Костадинова към Григор: Силно сте усетили мощната "Гришомания"

Тя увлече цялата българска нация

Председателят на БОК Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес на най-добрия ни тенисист Григор Димитров, който в неделя триумфира с титлата на Garanti Koza Sofia Open в "Арена Армеец".Основен партньор на турнира е Fibank.

"От името на Българския олимпийски комитет, приемете искрени поздравления за изключително силните позитивни емоции, които доставихте на българския народ с участието си на турнира в София през последната седмица - се казва в писмото. - Възхитени сме от класата и прогреса, които демонстрирате. Вероятно Вие най-силно сте усетили мощната "Гришомания", която увлече напоследък цялата българската нация.

Препълнените трибуни, невероятният интерес, мощният отзвук на стореното от Вас са най-точната и обективна оценка на таланта и успехите Ви. Виждате колко много деца са щастливи с Вашите победи и със сигурност са пленени завинаги за тениса и за спорта. Сърдечни благодарности на Вас, на екипа, с който работите, на организаторите на турнира и на ръководството на федерацията. Останете все така силно мотивиран, неудържим и амбициран към световния връх. Желая Ви здраве и много победи, с които да носите нови и нови поводи да се чувстваме горди като българи."