Седмичен хороскоп за 27 февруари - 5 март 2017

 

Овен

Период на изпитания.

През този период трудно ще ви бъде да се съсредоточите върху работата си, а това е съвършенно необходимо. Вероятно ще се появят нови правила в отношенията ви, както личните, така и деловите. Тези изменения отначало може да ви обезпокоят, но после ще ги приемете. Средата на седмицата ще е по-спокойна, но в никакъв случай благоприятна. Не поемайте никакви финансови отговорности - не вземайте и не давайте пари на заем. Много е важно да запазите баланса между приходите и разходите. Постепенно и бавно тенденцията от положителните влияния ще се усилва.

Благоприятни дни - 04, 05.03

Неблагоприятни дни - 28.02; 01.03

     
 

Телец

Променливи тенденции.

Началото на седмицата е благоприятно, особено от гледна точка на общуването и в това време могат да се установят както лични, така и делови контакти. Тенденциите през средата на периода са променливи. Бъдете внимателни по финансовите въпроси. Особено, ако това касае преговори и обсъждания. Погрижете се за себе си. Жизнените сили постепенно отслабват, затова е възможно да сте вяли и да нямате желание за срещи и контакти с други хора. Намалете физическото натоварване на организма. Краят на периода е стабилен и ще можете спокойно да си отдъхнете.

Благоприятни дни - 27.02.

Неблагоприятни дни - 02, 03.03.

     
 

Близнаци

Погрижете се добре за себе си.

Актуални ще бъдат проблемите в деловите отношения, за всички, които имат такива. Може да разчитате и на подкрепа в тази ситуация от страна на тези, на които имате доверие. При някои ще се стигне до тотална промяна в делата. Средата на седмицата е най-сложния и дискомфортен период. Ще ви се появи силно желание да поучавате някого. Внимавайте да не изпаднете в неудобно положение към края на периода. Избягвайте нежеланите сюрпризи. Следете за това, да не се преуморявате и да си давате повече почивка.

Благоприятни дни - 28.02; 01.03

Неблагоприятни дни - 27.02; 04, 05.03.

     
 

Рак

Всичко ще се нареди така, както не подозирате.

Колкото по-малко ви влияе външният живот във всички проявления, толкова по-добре. Трудно ще ви разбират близките и много от вашите постъпки ще си останат загадка за тях. Дори в най-стабилните двойки ще се наблюдава леко отчуждение в отношенията. Важното е да запазите приятелската си привързаност един към друг, а страстта все някога ще напомни отново за себе си. Не е нужно да се опитвате да промените ситуацията. Сдържаността в отношенията сега е необходима за това, за да попълните запаса от емоционални сили.

Благоприятни дни - 27.02; 02, 03.03.

Неблагоприятни дни - 28.02; 01.03

     
 

Лъв

Откриеш ли правилният път, не стой на едно място.

Настъпва време за ползотворна, но монотонна работа и именно тук можете да се проявите като силна личност. За предпочитане е да не сменяте работното си място. Приложението на търпение и труд непременно ще дадат видим резултат.  Не оставяйте и вашите лични дела на последно място. Седмицата е благоприятна за интимни взаимоотношения. Творчески импулси ще влияят положително на вашето настроение и работоспособност. Не пренебрегвайте и съветите на най-близките си хора.

Благоприятни дни - 28.02; 01, 04, 05.03.

Неблагоприятни дни - 02, 03.03.

     
 

Дева

Човек не е създаден, за да разбира живота, а да го живее.

Началото на седмицата не е най-лекия, но е най-плодотворния период. Ще се наложи да поработите усърдно. При приемане на самостоятелни решения в работата ви трябва да сте много внимателни. В близко бъдеще ситуацията може да се усложни така, че да стане трудно да отстоявате собствените си интереси. При някои ще се отворят възможности за пътуване или командировка. Поради намаление на жизнения потенциал ще се откажете от новите проекти, а старите няма да имате желание да завършите. Лошо им се пише на тези, които се опитват да ви командват и да ви раздават непоискани съвети.

Благоприятни дни - 02, 03.03.

Неблагоприятни дни - 04, 05.03.

     
 

Везни

Останете по-добре в сянката на събитията.

Началото на периода изисква от вас предпазливост и наблюдателност. Не привличайте излишно внимание към себе си. Когато боравите с информация, бъдете внимателни, защото са възможни грешки. На работното място ви очаква подем. Въпреки това може да възникнат проблеми с хората, с които имате започнато нещо съвместно. Може да се появи в края на периода физическа умора на база разочарования и невъзможност да изпълните някои свои отговорности.

Благоприятни дни - 04, 05.03

Неблагоприятни дни - 28.02; 01.03

 

     
 

Скорпион

Не търси смисъл в живота, а сам си го създай.

Главното е да успеете да разберете тактиката и стратегията на партньорите си, особено при преговори. Техните желания може да не съвпаднат с някои привични за вас правила. Вашата лична оценка на тази ситуация може да бъде леко преувеличена. Противопоказно е да се намирате в мрачно настроение. Ще се нуждаете от подкрепата на роднини и близки хора. Напълно е възможно да имате морална или материална загуба. Повишава се жизненият ви тонус.

Благоприятни дни - 27.02.

Неблагоприятни дни - 02, 03.03.

     
 

Стрелец

Не можете да промените посоката на вятъра, но можете да нагласите платната си.

Започнете седмицата като въведете ред в делата си и не разчитайте някой да направи нещо за вас. От хората склонни да се месят във вашата работа се дръжте, колкото може по-надалеч. Сега ви е нужна независимост в постъпките и в решенията. Съветите и участието на доброжелателите в момента са напълно неуместни. Седмицата ще е удачна за тези Стрелци, които по силата на своята дейност или природни склонности са свързани с иновации, експерименти и творчество. Те ще имат възможности да се проявят и да блеснат със способностите си. Може да се появят нови интересни предложения.

Благоприятни дни - 28.02; 01.03

Неблагоприятни дни - 27.02; 04, 05.03.

     
 

Козирог

Отговорите са в теб.

Трудно ще намерите покой поради неосъзнаните си желания, неясните стремежи и вълнения, причините, на които е трудно да се установят. Напразно ще бъде да ви призовават към спокойствие. В резултат на това може да разрушите собствените си планове и да загубите знаменитата си самодисциплина. Ще станете лесно раздразнителни и ще е достатъчна само една искра, за да избухне пожар. Способни сте да се откажете от отношения, на които сте държали и заради тях сте били готови да пожертвате много неща.

Благоприятни дни - 27.02; 02, 03.03.

Неблагоприятни дни - 28.02; 01.03

     
 

Водолей

Седмица на проверка.

Често ще се чувствате уморени, но това не е най-голямата беда все още, освен, ако не ви споходят допълнително униние, отчаяние и мъка. Ще ви е нужно здраво рамо, на което да се опрете в минути на слабост. Уви, даже най-близките ви хора, които нежно ви обичат не знаят как точно да ви подкрепят. Ако възникне необходимост да излеете душата си, трудно ще намерите човек, който ще е подходящ събеседник и да се почувствате разбрани.

Благоприятни дни - 28.02; 01, 04, 05.03.

Неблагоприятни дни - 02, 03.03.

     
 

Риби

Бъдещето е друг начин да се гледа на настоящето.

В началото на седмицата ще имате причина да се замислите сериозно за своето бъдеще. Ще трябва да осъзнаете, че избраната от вас линия на поведение не е най-подходящата. Време е да промените нещо иначе с всеки ден ще се отдалечавате все повече от поставената си цел. Сега можете да си позволите малки експерименти. До вас има хора, които ще ви се притекат на помощ в труден момент. Единственото по-слабо звено се явяват финансите. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да се обиждайте.

Благоприятни дни - 02, 03.03.

Неблагоприятни дни - 04, 05.03.