ГЕРБ подписа споразумение за партньорство с ПП „Никола Петков“

Бойко Борисов представи акценти от предизборната програма на ГЕРБ

ПП ГЕРБ подписа споразумение за продължаване на политическото сътрудничество с ПП „Никола Петков“, съобщава пресцентърът на ГЕРБ. На срещата с ръководството на ПП „Никола Петков“ присъства председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов заяви, че ГЕРБ ще продължи да надгражда постигнатото във всички секторни политики. Лидерът на ГЕРБ посочи, че приоритет в следващ управленски мандат ще бъде инвестицията в образованието, осигуряването на повече справедливост и сигурност за всички български граждани, както и повишаването на доходите на хората, чрез насърчаване на икономическото развитие на страната.

ПП „Никола Петков“ ще подкрепи кандидатите на ГЕРБ за народни представители на предстоящите парламентарни избори, заявиха от ръководството на партията. Чрез подписаното споразумение ГЕРБ И ПП „Никола Петков“ потвърждават общите цели, принципи и политики на Европейската народна партия и ценностите на Обединена Европа. Политическите ръководства на двете партии се ангажираха да работят съвместно за утвърждаване авторитета на център-дясното пространство в България.