Ивелина Василева: Ние сме силен екип от местни хора

Мисия Бургас

27-02-2017, 15:17

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ-Бургас представя листата с кандидати за народни представители

Четирите стълба образование, здравеопазване, жизнен стандарт и сигурност, формират управленската програма на ПП ГЕР

Това сме ние - силен екип от местни хора, убедени в победата. Милеем за Бургас и региона и гарантираме, че всеки ден ще отстояваме интересите му.
Бургас е красив град с приветливи хора. Ние работим те да остават тук, да имат по-добри перспективи за работа, кариера, достоен живот и условия за отглеждане на децата си.

Това кза днес по време на представянето на прогамата водачът на листата на ГЕРБ - Бургас Ивелина Василева.  Ясна програма с решение по конкретни проблеми и водещи експерти във всяка една област съставлява листата от кандидати за народни прдставители от Бургас. С четирите стълба образование, здравеопазване, жизнен стандарт и сигурност, формират управленската програма на ГЕРБ, в нея кандидатит за депутати са заложили не само предложения за промени, но своите лични каузи в основните сектори.

„Ще продължавам да работя и се ангажираме да реализираме още един мащабен проект на територията на областта – за модернизация и разширение на водоснабдителната и канализационна система в Бургас, каза още най-добрият екоминистър. Този път обаче с приоритет ще бъдат малките населени места, които до сега са нямали еврофинансиране. Основна цел ще бъде на тези места да се осигури чиста питейна вода и пречистване на водите.

Достъпна среда за хората с увреждания, олекчаване на процедурите за граждани при вадене на докумети и разрешителни, чрез институциите, ефективни присъди за кналджиите, са сред каузите на втората в листата Диана Саватва, от гражданската квота. Журниластът работи по тях от години, чрез силата на четъртата власт. Каузата на кандидатът за депутат Семир Абумелих също продължава - прекъснаве на монопола на здравната каса и достъп до качствено здравеопазван и право на избор за вски български гражданин. 

Разширяване на националната програма за саниране и включването в нея и на тухлените многофамилни къщи пък е сред приоритетите на бившия зам.-министър на енергетиката Жечо Станков. Пътят за Слънчев бряг да бъде завършен и да бъде осъществена реална стратегрия за туризма са задачите, които започна още в 43-то НС, Димитър Бойчев. 

Кметът на Бургас и замстник-педседател на ПП ГЕРБ - Димитър Николов е катгоричен, че с личностите в листата не само Бургас, но и много областни градове могат да получат възможност з доро развитие и спокоен живот.