Децата от Дончево – с най-красиво пано

Добрич Лайф

02-03-2017, 10:08

Снимка:

Кадър: Добруджа ТВ

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Историкът Румен Манов с почетен диплом от Община Добрич

Община Добрич въвежда SMS – синя зона

От конкурса «Мартеница ти дарявам»

Участниците в конкурса на община Добрич «Мартеница ти дарявам» получиха вчера своите награди от зам.кмета д-р Емилия Баева.
Не мартенички, а пана е трябвало да изработват тази година малчуганите, за да имат възможност да си разгърнат въображението и да покажат, че могат да вършат чудеса, това каза в началото на събитието д-р Баева. Тя призна, че журито сериозно се е затруднило при оценка на конкурсните материали.
При екипните проекти първото място спечелиха учениците от ІV клас от ОУ «Св.Св.Кирил и Методий» с. Дончево. Втората награда отиде при Дария Николова и Денислава Георгиева от ЧОУ «Леонардо да Винчи», а трета награда бе връчена на  учениците от ІІ «а» и ІІ «б» класс при ОУ «Хр.Ботев». Специална  награда за креативност получи екипът  І – ІV клас от ЧОУ «Леонардо да Винчи»
При индивидуалните участници победител е Русина Колева» от СУ «П.Р.Славейков», следвана от Денница Димитрова от ОУ «Ст.Караджа». Журито връчи две трети награди – на Явор Марков от ОУ «Хан Аспарух» и на Даная Николова от СУ «Д.Талев». Наградата за креативност спечели Мария Дойчева от ОУ «Хан Аспарух».
Репортаж на Дана Михайлова и Павлина Живкова

МГ Добруджа