Иван Бандаловски: Всеки ден си говорим с Божинов

Договорът ми с Верея е до края на сезона

Новото попълнение на Верея Иван Бандаловски разкри повече подробности за изненадващия си трансфер в старозагорския клуб. Договорът на бранителя с новака в елита е до края на сезона, след което Бандаловски ще си търси нов клуб.

„Президентът на Верея ми е добър приятел. Тук се работи професионално, треньорите са млади. Реших да поиграя малко до края на сезона, да помогна на отбора. Искам през лятото да съм готов и да премина в друг клуб“, коментира Бандаловски пред Диема Спорт.

“Договорът ми е до края на мачовете от сезона. Така сме се разбрали. Преди това тренирах със Септември и искам да благодаря на възможността. Знаете, че бях на проби в Болтън. Там тренирах три седмици, дори играх в една контрола. Надявам се всичко с документите ми да бъде наред и да играя още в следващия мач. Няма да крия, че имаше оферти към мен, преговарях и с Динамо Киев“, продължи той.

Бандаловски комнтира и трансфера на своя добър приятел Валери Божинов в Китай и изрази надежда, че скоро също ще премине в клуб от азиатската държава.

„Всеки ден си говорим с Божинов. Много се радвам за него и мисля, че ще успее. Той има визитка. Видяхте какво посрещане му направиха там. Надявам се скоро и аз да съм при него“, призна Бандаловски.

Защитникът коментира и предстоящото дерби между Левски и ЦСКА в събота: „И двата отбора не са в добра форма, гледайки последните мачове. Няма фаворит в този мач и всеки може да излъже всеки. Това е троен мач.“Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"