Заради гафа на Оскарите, заплашват с убийство служители

Булевард

03-03-2017, 10:44

Снимка:

Twitter

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тръгва официално разследване за гафа на Оскарите (видео)

Стана ясно, че Браян Кълинан и Марта Руиз повече няма да работят за престижната церемония, но няма да бъдат уволнени

След най-големия гаф в историята на наградите на Американската Филмова Академия - "Оскар", двамата служители объркали пликовете за най-добър филм Браян Кълинан и Марта Руиз са получили серия от заплахи за убийство, информират световни медии.

Заради заплахите в социалните мрежи, те вече имат назначена охрана. На двамата са били назначени бодигардове, след като в интернет се появиха снимки на семействата им и домашните им адреси. По информация на Mirror, черен джип стои пред дома на Марта Руиз по повече от 8 часа всеки ден. Вчера стана ясно, че Кълинан и Руиз повече няма да работят за престижната церемония, но няма да бъдат уволнени.

Грешката им беше определена като най-грандиозната в 89-годишната история на "Оскарите". Припоняме, че по време на церемонията по обявяване на победителя в категория най-добър филм, водещия Уорън Бийти получи грешен плик и обяви мюзикъла "Ла Ла Ленд" за победител. Празненството на печелившите, обаче, беше прекъснато от водещия, Джими Кимел, който поправи грешката и обяви истинския победител - драмата "Лунна светлина".