Взривиха „Арена Армеец”

Булевард

03-03-2017, 17:26

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Първият Балкански бал се превърна в триумф на кулинарията и добрата музика, а хиляди фенове се насладиха на шоуто, което съчета концерт, ресторант и дискотека

Невиждано по рода си шоу взриви най-голямата зала в България „Арена Армеец”. Първият Балкански бал се превърна в триумф на кулинарията и добрата музика, а хиляди фенове се насладиха на шоуто, което съчета концерт, ресторант и дискотека.

Вечната Неда Украден първа вдигна публиката на крака. Тя изпя както някои от най-популярните си хитове, така и парчета от новия си албум Терапия. За капак Неда се изперчи пред феновете с думите: „Сега ще видите защо съм балканската Тина Търнър” и изпраска хита на американската певица „Simply the Best”.

Последваха уникалните изпълнения на Кеба, който директно нахлу сред публиката, Индира Радич и Шериф Коневич. За доброто настроение са погрижиха още сръбският оркестър „Гуча”, оркестър „Кристали” и световно известният ансамбъл „София-6”, който в минутите след 12 часа изви дълго хоро в чест на националния ни празник 3 март. Партито завършиха двама от най-добрите DJ на България Дамян и Спирит.

Десетки килограми месо под формата на сръбска скара, литри Бургас 63, вино от селекцията на Черноморско злато, Ред Бул, бира Радебергер, сокове БББ, минерална вода Горна баня и килограми ядки „Шампиони” превърнаха „Арена Армеец” в автентична сръбска кафана, съпоставима единствено с неповторимата кафана Стефанович, намираща се до Софийската семинария.

Емоцията на шоуто нямаше да бъде пълна без невероятния чар на водещите Маги Желязкова, която блестеше в рокля на „Романтика фешън” и стилния в костюм на „Агресия” Иван Динев – Устата.

200 готвачи от школата на Майстор Миро и общо 700 професионалисти обслужваха събитието и се грижиха за комфорта на многохилядните гости, сред които личаха известни личности от шоубизнеса, спорта и политиката. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен