Е. Захариева: ГЕРБ има конкретен план за вдигане на всички пенсии

Водачът на листата на ГЕРБ - Пазарджик проведе среща с жителите на община Лесичово

"Политическа партия ГЕРБ има конкретен план за вдигане на всички пенсии- не само най-ниските, но съобразено с икономическия ръст, защото можем да харчим толкова, колкото изкарваме." Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в 13 МИР – Пазарджик Екатерина Захариева на среща с избиратели в община Лесичово, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Тя бе придружавана от кандидатите за народни представители д-р Лозана Василева и Павлина Дамянова, областния координатор на ГЕРБ Найден Шопов и зам.-кмета на Лесичово Кирил Гелеменов.

"Малката община в Пазарджишка област е едно от местата, където могат да бъдат видени видимите резултати от управлението на ГЕРБ. За последните две години са санирани двете училища, направени са основни ремонти на четирите читалища, построени са 2 стадиона и са ремонтирани 2 водопровода. От общо 90 млн. лв. за общински проекти по Програмата за развитие на селските райони в Пазарджишко 30 млн. лв. са усвоени от община Лесичово", посочи д-р Лозана Василева.

Хората споделиха пред Екатерина Захариева страховете си, че голяма част от проектите, които предстоят, ще бъдат спрени, ако на власт се завърне БСП. Като пример дадоха проектите с които са кандидатствали за ремонтиране на централната част на 4-те села към общината. Центровете на селата Динката и Лесичово са ремонтирани, но предстоят да се реализират проектите за селата Калугерово и Церово.

Екатерина Захариева сподели по време на срещата, че като човек, който е тръгнал от "долу на горе", знае какви са очакванията на хората от малките общини и подчерта че програмата на ГЕРБ е насочена към хората. Като правосъден министър в кабинета „Борисов 2“ Захариева отговори на множество въпроси за съдебната реформа и борбата с корупцията, като запозна жителите на общината с конкретните ангажименти на ГЕРБ в сектор „Сигурност“.