Мъж и жена открити мъртви в Казанлък

На самото пътно платно в междублоковото пространство

Телата на мъж и жена бяха намерени тази сутрин в Казанлък, съобщи БНР. Полицията работи по версията за убийство и самоубийство на младите хора.

По двете тела са открити следи от огнестрелно оръжие, най-вероятно от пистолет, уверяват източници на общественото радио. Установено е, чемъжът и жената преди време са живели на семейни начала.

Най-вероятната причина за тежкия инцидент е скандал между двамата, следствие от неизяснени лични взаимоотношения, твърдят източниците на БНР.

По информация на казанлъшката presstv.bg двата трупа са открити пред блок 46-ти, който се намира между военното поделение и основното училище в квартала.

Двата трупа са открити на самото пътно платно в междублоковото пространство.

По информация на БГНЕС двама простреляни са около 50-годишни и били пред сключване на брак. Те живеели вече двайсетина години на семейни начала. Имат и 16-годишна дъщеря.

Наскоро са се разделили за кратко, след това отново се събрали и заговорили за сватба. От няколко дни били отново разделени.

По неизяснени до момента причини след възникнала свада мъжът е убил жената, след което се е самоубил. Мъжът е действащ полицай.

Имаше видими следи от кръв, което бе в основата за версията - насилствена смърт. На мястото работят криминалисти.