Прекъсванията във водоснабдяването продължават и днес

"Софийска вода" с поредните си ремонтни дейности заради, които някой квартали остават временно без вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Спасов“ кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Спасов“, ул. 511, ул. „Мими Балканска“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Българска морава“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Българска морава“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цветан Радославов“ жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Цветан Радославов“ от ул. „Александър Жендов“ до ул. „Алфред Нобел“, ул. „Александър Жендов“ №5.

Във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Плана планина“ с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ленище“.