Проведе се отчетно- изборно общо събрание Българския червен кръст – Русе

Новините

07-03-2017, 16:54

Снимка:

Пресцентър Областна управа

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенски преподаватели участват в проект „За равен старт в професията“

Губернаторът Стефко Бурджиев връчи плакети и удостоверения на ръководството

Днес,  в зала „Европа“ на Доходното здание се проведе отчетно- изборно общо събрание на Областната организация на Българския червен кръст – Русе.

Събитието бе открито от д-р Руденко Йорданов, директор на Секретариата на Областния съвет на Българския червен кръст – Русе.

Сред присъстващите бяха Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, Красимир Гигов, генерален директор на Български червен кръст, други официални лица и гости.

В своето приветствие, областният управител изрази своята благодарност към д-р Йорданов „за уникалната инициативност и хъс, за деликатната настойчивост, когато устоява или работи за каузи, както и умението му да създава екипи  и да ги мотивира, да заразява с щастие  и благородство“.

Отправи признателност  и към членовете на Секретариата и съмишлениците за всеотдайността на червенокръстката кауза, за тяхната безкористност и неугасващ доброволчески труд, като им пожела постигане на още по-високи резултати и удовлетвореност от бъдещите им добри каузи.

Стефко Бурджиев връчи  плакети и удостоверения на Областен управител на област Русе на  д-р Гигов и д-р Йорданов за инициативността и изключителния принос за развитие на червенокръстката идея, доброволчеството, участие в благородни каузи и подпомагане на националните, местните власти и населението при природни и предизвикани от човека бедствия.