Градски автобус свърза Нови Искър с метрото в столицата

Мисия София

08-03-2017, 12:23

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Председателят на „Младежки парламент” участва в обучителен семинар в София

Линията, която досега не стигаше до метростанция „Княгиня Мария Луиза“, вече е работеща

Градският автобус номер 27 вече може да се ползва от жителите на район Нови Искър и район Надежда за директна връзка с метрото в столицата. Линията, която досега не стигаше до метростанция „Княгиня Мария Луиза“, вече е работеща и ще обслужва всички желаещи да се придвижат по-бързо до центъра на столицата.

Удължението на линията на автобуса стана благодарение на настояването на общинските съветници от ГЕРБ Татяна Георгиева и Екатерина Йорданова, както и районните кметове Даниела Райчева и Димитър Димов.
Линията вече е достъпна от село Кътина до метростанция „Княгиня Мария Луиза“ в София. По време на първия курс на автобуса на 8 март десетки хора от селата около район Нови Искър, които ползваха новия маршрут благодариха на общинските съветници за тяхната подкрепа и за съдействието на кмета на столицата Йорданка Фандъкова. На първия курс на автобуса беше и кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ София Станислав Иванов, който оказва помощ при взаимодействието между местната, законодателната и изпълнителната власт.

След повече от 4 години: Градски автобус свърза Нови Искър с метрото в столицата Градският автобус номер 27 вече може д...

Публикувахте от ПП ГЕРБ - София в 8 март 2017 г.