Шефът на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов идва утре в Русе

Новините

11-03-2017, 19:44

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ предлага нов закон за храните и насърчаване на местните производители

Ще представи с Пламен Нунев програмата в сектор „Сигурност и обществен ред“

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Русе на 12 март 2017 година. Цветанов ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ в 19-и МИР Русе и областен координатор Пламен Нунев.

 

В 13.00 часа Цветанов и Нунев ще разгледат новостроящия се храм „Свети Пантелеймон“ в квартал „Гара Бяла“ в град Бяла. Те се срещнат с жители на квартала. Ще присъстват кандидати за народни представители, Мариан Антонов - общински координатор на ГЕРБ, общински съветници от ГЕРБ, Димитър Славов – кмет на Община Бяла, д-р Петър Петров – кмет на Община Ценово, Валентин Панайотов – кмет на Община Борово, кметове на кметства.

 

В 14.30 часа зам.-председателят на ГЕРБ и водачът на листата на ГЕРБ ще открият обновен пенсионерски клуб в град Бяла. Срещата ще се състои в центъра на населеното място, ул. „Отец Паисий“ № 15.

 

В 16.30 часа г-н Цветанов и г-н Нунев ще направят преглед на обновената църква „Свети Архангел Михаил“, хиподрума, новата спортна зала до стадиона. Това ще стане в село Сандрово /Община Русе/.

 

В 18.00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и водачът на листата на партията в Русе Пламен Нунев ще представят програмата в сектор „Сигурност и обществен ред“. Събитието ще се проведе в конферентната зала на хотел „Космополитън“, намираща се на първия етаж.