Евелина Апостолова:“Постигнатото от ПП ГЕРБ е видимо, продължаваме да надграждаме“

Моята амбиция е да стане ясно за всички какво е направеното от ГЕРБ до сега, реализираните проекти, за да могат хората на 26 март да направят информиран избор

Кандидатът за народен представител и областен ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област Евелина Апостолова се срещна с женските структури  на ГЕРБ в Стамболийски, Садово и Съединение.
Тя поговори с дамите и разясни акценти в програмата на ГЕРБ за управление.
„Моята амбиция е да стане ясно за всички какво е направеното от ГЕРБ до сега, реализираните проекти, за да могат  хората на 26 март да направят информиран избор. Да гласуват отново доверие на ПП ГЕРБ, за да затвърдим постигнатото и надградим“.
Апостолова допълни, че цел на ГЕРБ, чрез  срещите очи в очи в тази предизборна кампания, е  да се противодейства на популизма. По думите й предимство на малките партии е да обещават, когато знаят, че от тях няма да зависи нищо, дори и в коалиция. „Популизмът е опасен и силен  по време на избори, за кратко. След това се проваля и в управление, и като опозиция“ каза още Евелина Апостолова.
Пред дамите от общинските структури кандидатът за народен представител представи и основния приоритет в програмата на ПП ГЕРБ - образованието. Тя бе категорична, че снизходителното отношение към учителската професия в наши дни е недопустимо.
„Нима не искаме умни, образовани и амбициозни млади хора да се включат в образователния процес на всички нива. Именно те след това ще изграждат подготвени, функционално грамотни хора, които да станат основата на една развиваща се икономиката в бъдеще“, каза още Евелина Апостолова. Тя допълни, че в програмата на ГЕРБ в сектор образование е заложено да се осигури подкрепа за учителите, работещи с деца със специални образователни потребности, с деца от уязвими групи, а също така и с талантливите деца.