Цветан Цветанов идва в Бургас, ще обиколи и областта

Животът

15-03-2017, 09:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

МГЕРБ Бургас с атрактивна инициатива „Аз обичам България”

Заедно с Ивелина Василева и Димитър Бойчев, той ще се срещне със симпатизанти на ГЕРБ и представители на сектори в областта

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Бургас утре. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.

В 10:00 часа Цветанов ще се срещне с превозвачи на туристически корабчета и рибари в Несебър. Събитието ще се проведе в "Конферентна зала Сочи", ул. "Месембрия"№20.
В 11:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще присъства на откриване на предизборна шатра на ГЕРБ в град Бургас, ул. "Богориди" до "Часовника". 
В 13:00 часа Цветан Цветанов ще бъде в Созопол за среща с футболния отбор на Созопол и членове и симпатизанти на ГЕРБ. Срещата ще се състои на стадион "Созопол", ул. "Хан Крум" №2. Ще присъства кметът на Созопол Панайот Рейзи. 
В 14:30 часа Цветанов ще посети град Средец. Той ще се срещне с жители и симпатизанти на ГЕРБ в Трансграничен културен център, ул. "Перущица"2Б. На събитието ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и кметът на град Средец Иван Жабов. 
В 16:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще разговаря с жители на Карнобат в конферентната зала в града на адрес: площад "Трети март" №2. На събитието ще присъства водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева.
В 18:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ-Поморие в Галерия "Дечко Стоев", пл. "Св. Св. Кирил и Методий" №1. На събитието ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и кметът на Поморие Иван Алексиев.