Минерални бани съживяват икономиката на Провадия

Павлова заяви, че баните са ключа към привличането на туристи и приходи за местния бизнес

"Минералните бани ще съживят икономиката на община Провадия. Те ще привлекат туристи и ще донесат приходи за местния бизнес и местните хора." това обяви на среща с гражданите бившият регионален министър, сега водач на листата на ГЕРБ в Трети МИР – Варна – Лиляна Павлова.

Колегата й Красен Кралев прогнозира, че създаването на условия за балнеологичен и СПА туризъм ще задържи и младите хора в малкото градче край Варна.

„Общинските съветници от ГЕРБ ще подкрепят референдума с искане за възстановяване на Минералните бани и болницата в Провадия”, увери общинският лидер на ГЕРБ Димо Димов, който, освен общински съветник, е и кандидат за народен представител.

„Помислете как искате да живеете и какво бъдеще искате за Вашите деца и внуци”, призова Павел Христов, трети във варненската листа на ГЕРБ.

"Ще съдействаме за изграждането на по-добра среда за живот в българските общини. Чрез програмата за регионално развитие бяха обновени централните части на 86 града в страната. От еврофинансиране за ремонт на своя център може да се възползва и община Провадия", увери Лиляна Павлова.

"Във фокуса на следващото управление на ГЕРБ ще бъдат политиките за повишаване на доходите чрез ръст на икономиката. Според разчетите ни средната работна заплата ще достигне 1 500 лв. в края на мандата, а пенсиите ще нарастват постепенно и пропорционално за всички възрастни хора", обеща тя.