Пловдивчанка пее със световен рапър в новия дискохит на Америка

Пловдив Лайф

18-03-2017, 15:28

Снимка:

Кристин Ивановски

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В най-новите си творчески планове M–DOC поставя като акцент да превърне песента, записана с пловдивчанката Christin Ivanovski, в световен хит.

Пловдивчанката Christin Ivanovski /Кристин Ивановски/ записа в Холивуд в дует с един от световните рапъри парчето “Collide “ – взривяваща електро песен за дискотека. Рапърът е познат с артистичното име M–DOC и е работил с водещи компании, сред които RCA Records и Smash Records. Неговите сингъли "Free" и "It's a Summer Thang" му донасят големи успехи, а Билборд го определя като един от най-добрият световен R&B ремиксър. Продуцирал е ремиксове на Мадона, Джанет Джаксън, Кейт Сует.

В най-новите си творчески планове M–DOC поставя като акцент да превърне песента, записана с пловдивчанката Christin Ivanovski, в световен хит. Името на Christin нашумя в международните музикални среди през декември 2016, когато в YouTube се появи нейната песен 

I Want You”. Изпълнението набързо събра хиляди преглеждания още след появата в популярния сайт, а в началото на март 2017 цифрата потребители, които проявяват интерес към него, е над три милиона (3 000 000).

В Instagram последователите на Christin са вече над петдесет хиляди (50 000). Талантът на момичето от Пловдив й носи успешни изяви и на сценичния подиум за красота. Тя е одобрена за участие във финалния етап на конкурса Miss California Teen USA.