Лукс и високи технологии на „Природа, Лов, Риболов 2017“

Мисия Пловдив

19-03-2017, 10:58

Снимка:

Международен панаир Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Любителите на зимния лов и туризъм ще видят за първи път техника, заменяща кучешкия впряг на шейната

Луксозни и високотехнологични новости превръщат хобито на  хиляди българи в уникално преживяване. Те може да се видят на изложбата „Природа, Лов, Риболов 2017“ от 29 март до 2 април в Международен панаир Пловдив. Ултрамодерна яхта за морски риболов е един от експонатите, които дебютират на форума, наред със специалните плавателни съдове за язовири. Лодките бяха хитът на миналогодишното издание на изложбата, а сега асортиментът става по-голям.
Любителите на зимния лов и туризъм ще видят за първи път техника, заменяща кучешкия впряг на шейната. Суперлекият влекач се движи върху сняг и блата, тегли до 250 килограма.  Нови изделия правят все по-комфортни и ваканциите сред природата. Едно от тях е мобилната баня с устройство за затопляне на водата. Тя се използва в къмпинги, каравани и кемпери.
Участниците в „Природа, Лов, Риболов 2017“ предлагат широка спектър от оборудване - лодки,  високо проходими превозни средства (АТВ и УТВ), оръжия, муниции,  въдици, макари, примамки, облекло, обувки,  аксесоари, оптически и навигационни уреди.
На общуването с природата е посветена и Специализиранaта изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет 2017“, която ще се състои също от 29 март до 2 април. Тази година изборът ще бъде по-голям, тъй като ангажираните площи са увеличени с 20%, а  за първи път се представят фирми от Гърция.