Приятелката на принц Хари се отказва от актьорството

35-годишната канадка обмисляла да смени професията си още преди да срещне Хари, но изчаквала да изпълни текущите си ангажименти

Меган Маркъл, приятелката на принц Хари, смята да се откаже от актьорството в момента, в който приключат снимките на седмия сезон на "Костюмари". Освен в сериала, който я направи известна, Маркъл участва в още много филми и сериали, но така и не прави впечатляваща роля, която да я изстреля в голямото кино.
35-годишната канадка обмисляла да смени професията си още преди да срещне Хари, но изчаквала да изпълни текущите си ангажименти. "Тя иска да се съсредоточи върху други светски начинания, които са й страст, например филантропията," твърди източник, близък до Меган, пише еva.bg.

Актрисата е известна със своята благотворителна дейност, посланик е на добра воля към различни световни организации, включително ООН и активно привлича вниманието към хуманитарните кризи.

През януари тя прекара една седмица в Индия на мисия, в помощ на бедните жени и момичета. Активист е и в борбата за равенство между половете - още на 11 пише писмо до Хилари Клинтън, за да изкаже възмущението си от реклама на сапун, обиждаща жените. Е, ако Меган се омъжи за принц Хари, каквито са очакванията във Великобритания, няма да й се налага да прави нищо друго освен да се занимава с благотворителност.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен