Борисов: Приоритет за нас е запазване на данъците на сегашните равнища

Положихме огромни усилия, за да привлечем все повече инвеститори в страната ни, както и да осигурим по-добри условия за тези, които вече са се установили в България

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Севлиево. Той е придружаван от министрите от неговия кабинет Владислав Горанов и Томислав Дончев.

"По време на последния мандат положихме огромни усилия, за да привлечем все повече инвеститори в страната ни, както и да осигурим по-добри условия за тези, които вече са се установили в България и създават работни места. Разговаряхме днес в Севлиево с ръководството на германска компания за дървообработване, производство на подови настилки, санитарна керамика и изделия, която миналото лято получи сертификат за инвестиция клас А предвид значителните средства, вложени в българското си предприятие".

Ръководството на компанията посочи, че вижда много потенциал в България. Борисов допълни, че ако бъдат избрани да управляват след 26-и март, приоритет ще бъде завършването на важните инфраструктурни проекти в Северна България, като АМ “Хемус” и запазване  данъците на сегашните равнища.

По време на последния мандат положихме огромни усилия, за да привлечем все повече инвеститори в страната ни, както и да ...

Публикувахте от Бойко Борисов в 22 март 2017 г.