Гущеров заряза фолкпевицата Мария

Булевард

22-03-2017, 14:52

Снимка:

facebook

Автор:

Ева Минчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Продава се въздух от концерт на Адел

Бойко Кръстанов нарече Кристо "мърша"

"Развеждам се с Мария! От 3 седмици не живеем заедно и бракът ни приключи" - това заяви младият бизнесмен Християн Гущеров

"Развеждам се с Мария! От 3 седмици не живеем заедно и бракът ни приключи" - това заяви младият бизнесмен Християн Гущеров за раздялата си с фолкпевицата, пред в. "България днес".

За проблеми в отношенията им се заговори преди няколко месеца, но вече има официална информация, че връзката им е приключила. "Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави", обяснява Гущеров.

Той накарал фолкпевицата да си събера багажа и да се изнесе от семейната къща. Бизнесменът не знае как ще премине процедурата по развода, но очаква фолк певицата да има към него "много претенции".Още на първата вечер на Sofia Fashion Week (20 март) направи впечатление, че Мария е сама, без антураж от охранители. Откакто стартира връзката й с Гущеров, фолк певицата бе придружавана на всяко събитие с бодигард. Изглежда охрана вече не я следва.
Двамата вдигнаха сватба през 2015 г. навръх рождения ден на изпълнителката - 13 януари. В крайна сметка датата се оказа фатална за брака им и малко повече от 2 години по-късно отношенията им приключват.През 2006 г. изпълнителката се омъжи за бизнесмена Димитър Андонов. Бракът им продължи 5 години и през 2011 г. двамата се разделиха. Именно от него е и дъщеря й - Марая.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен