Открадната кола на българка в смъртоносна катастрофа в Чикаго

Свят

22-03-2017, 14:54

Снимка:

bg-voice.com

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Силно заметресение разтърси остров Бали

Автомобилът може да е бил използван и във въоръжен грабеж и нападение

Открадната кола на българка в смъртоносна катастрофа в Чикаго

Автомобилът може да е бил използван и във въоръжен грабеж и нападение

Един мъж е мъртъв, а шест души са ранени в катастрофа на Eisenhower Expressway в Чикаго в неделя вечерта. Виновният за инцидента автомобил е бил откраднат от българка, докато вечеряла в ресторант, а колата може би е използвана по-рано и във въоръжен грабеж и нападение, съобщават от bg-voice.com.

Нашата сънародничка вечеряла със съпруга си в ресторанта Capital Grille в чикагското предградие Розмонт, когато момчетата от вале паркинга влезли и съобщили, че колата й е открадната. На видео от камерите пред заведението се видяло, че колата била оставена запалена от валетата и тогава крадците влезли и я подкарали. Имената на българското семейство ще запазим анонимни.

Около 9:27 РМ в неделя полицаи забелязали бял мерцедес, за който подозирали, че може да е използван при въоръжен грабеж и нападение в чикагските квартали Харисън и Остин. Мерцедесът потеглил и последно бил забелязан да се качва на магистралата I-290 от рампата на Homan Avenue.

По-малко от 10 минути по-късно мерцедесът се блъснал в друга кола на I-290, близо до Damen Avenue, според щатската полиция на Илинойс. Автомобилът се удря в бетонната мантинела, която разделя магистралата и обръща.

Всички четирима души вътре в мерцедеса са изхвърчали от колата. 18-годишният Марио Шилдс е загинал на място според полицията. Другите трима са откарани в болница без опасност за живота.

Всички ленти на магистралата в посоката на инцидента са останали затворени до 2 часа след полунощ в неделя.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"