Ю. Ангелов: Обединените патриоти искат Европа на отечество на нациите

Юлиан Ангелов сподели, че от коалицията стоят зад идеята всяка държава да защитава интересите и идентичността си

Обединените патриоти стоят твърдо зад идеята, че Европа трябва да влезе в ролята на отечество на нациите и, че всяка държава трябва да защитава собствените си интереси, традиции, ценности и идентичност и да не позволява те да бъдат подменяни от други държави. Кандидатът за народен представител от коалицията на Патриотите за 24 МИР София Юлиан Ангелов изброи в студиото на bgonair какви са позициите на националистическата организация.

Запитан как, според него, се стигна до днешния атентат в Лондон, Ангелов отговори: "Виновни за това най-вече са големите европейски държави. Те, десетилетия наред привличаха всякакви хора от третия свят, които не успяха да интегрират. А вълната от нелегални мигранти през последните години допринесе в Европа да влязат други, които нямат нищо общо с европейските ценности и идентичност", твърди политикът.

Кандидат-депутатът сподели, че към този момент коалиционният съвет на Патриотите взима решение по какъв начин политическата формация да противодейства на автобусите от Турция, които влизат в България. Юлиан Ангелов е на мнение, че българските институции в сектор "Сигурност" трябва да бъдат обезпечени с кадри и достатъчно технически средства, за да могат да разбират кога в страната ни има различни звена, предразположени за тероризъм или за проповядване на различни религиозни течения.

"Държавата трябва да спре финансирането на организации от чужбина и на такива у нас, които налагат друг вид ислям. Радикалният ислям трябва да бъде криминализиран, както е в Англия". категоричен бе Ангелов. Той отбеляза, че коалицията не ревнува, че други партии взимат предизборни идеи от тях, дори са им показали какво те самите трябва да направят като реформи.

"Обединихме се, за да покажем на другите политически формации, че и те трябва да бъдат съюзени!" - заключи кандидатът за народен представител.