Дневен хороскоп - четвъртък, 23 март 2017

 

Овен

Предстои ви да се заемете с напълно сериозни неща. Скоро ще почувствате положителните резултати от вашите усилия. Проявете повече устойчивост на настроението и добро разположение на духа. 

     
 

Телец

До съвършенство владеете някои техники и стратегии, за да сте номер едно. Вашата реалистичност и здрав ум предизвикват уважението на околните. Не позволявайте на никой да влияе върху решенията ви.

     
 

Близнаци

Ако романтичните ви отношения не ви устройват, не се предавайте на унинието. По- добре се опитайте да потърсите нови позитивни промени. Проявете добра воля, основана на вътрешната си сила и укрепете връзката си. 

     
 

Рак

Ден като всички останали, но ще успеете по нов начин да погледнете на нещата и да ги преосмислите. Не бързайте да вземате веднага решения. Още не сте готови за това, нито е настъпил подходящия момент.

 

     
 

Лъв

Вие сте доказано силен човек, с твърда воля и висока енергия. Достатъчно самомотивирани. Способни сте да окажете влияние на тези, които се намират наблизо. Вашият възлюбен/а изпитва силно физическо влечение към вас. 

     
 

Дева

Денят за едни ще бъде силно изнервящ, за други значително спокоен. Събитията могат да се изменят, но промените няма да ви засегнат  пряко.  Избягвайте ролята на вечният надзирател, който всичко иска да контролира.

     
 

Везни

Вашето вътрешно “аз” е готово да съблазнява и да бъде съблазнявано. Вслушайте се в мъдростта на собственото си сърце и ще получите възможност да се наслаждавате на живота. То е като пълна чаша с любов! 

     
 

Скорпион

Дълго сдържаната чувственост започва да разгаря въгленчето на страстта, което тлее дълбоко в сърцето ви. Пролетта поражда нови влечения у вас. Вашият жизнен опит ще придобие ново измерение.

 

     
 

Стрелец

Оптимизмът и вярата ще способстват вътрешното ви израстване. Ще се разширява вашият кръгозор. Някои мъже Стрелци ще се проявят в ролята на рицаря с блестящите доспехи, който търси някоя дама, на която да подари сърцето си.

     
 

Козирог

Мъдростта на деня, която трябва да следвате е да развивате вътрешните си ресурси, да съзерцавате без да се привързвате, да вървите по своя път без да се колебаете. Намерете начин да възродите и обогатите отношенията с партньора си.

     
 

Водолей

Денят няма да се отличава с нищо съществено, но общуването ще върви трудно. Спускайте мостове към другите, вместо да издигате барикади. Възможно е някой да бъде некоректен към вас.

     
 

Риби

Денят може да донесе дискомфорт на някои или известна неопределеност. Всичко е преодолимо обаче. Трябва само да имате повече търпение и здрави нерви. Внимание - вашият живот лесно може да стане достояние на обществеността.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Вашата ситуация ще се разреши чрез сътрудничеството с други хора, а не чрез индивидуални усилия. Помнете, че „две глави мислят по-добре от една”. Това, което не можете да постигнете сами, ще постигнете чрез колективната енергия. Ако ви вълнува вашият личен живот, то отделете по-голямо внимание на нуждите на любимия човек. Поговорете с него, поискайте да узнаете какво му е нужно. Какво очаква от вас? Не се уединявайте. Учете се да уважавате околните, да им прощавате малките недостатъци, да отстъпвате в нещо. Пред вас се откриват нови пътища. Природната мъдрост ще ви подскаже кой от всичките да изберете.