Централният пенсионерски клуб в Пловдив пожела на ГЕРБ да спечели изборите

Пенсионерите от „Централен“ увериха, че на изборите на 26 март отново ще подкрепят ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Пловдив Менда Стоянова, Димитър Лазаров и инж. Тошо Пашов отпразнуваха настъпването на пролетта заедно с възрастните хора от Централния пенсионерски клуб в града.
„Приемете нашето искрено уважение и обич. Ако ГЕРБ отново спечели доверието да управлява, бъдете сигурни, че стандартът на живот на всички българи, независимо от възрастта, ще се повишава. Размерът на пенсиите също ще нараства, но не като вдигаме данъците на децата ви, а като постигнем още по-висок икономически растеж“, заяви Менда Стоянова.
Пенсионерите от „Централен“ увериха, че на изборите на 26 март отново ще подкрепят ГЕРБ, като гласуват с № 11 в бюлетината. Те изразиха несъгласието си с доминиращото сред обществото мнение, че възрастните изпитват носталгия към социализма отпреди 1989 г.
Според тях това не се отнася за Пловдив, защото, откакто се управлява от кмета на ГЕРБ Иван Тотев, градът се развива интензивно във всички сфери и става все по-красив и добър за живеене. Пенсионерите споделиха също, че освен по-високите пенсии за тях е важно да имат и условия за социални контакти. Те благодариха за подкрепата на район „Централен“ в лицето на кмета Георги Стаменов, който бързо откликва на всеки поставен проблем и го решава.