Шеф Иван Звездев ще готви здравословно на „Акве калиде“

Ателие по стъклопис, куклен театър и пана от капачки са част от програмата на туристическия комплекс през април

С интересна и разнообразна програма Туристически комплекс "Акве калиде". ще зарадва своите посетители през месец април. Събитията стартират още на 2 април с арт ателие, което ще запознае малки и големи с прекрасното изкуство стъклопис. Всеки ще има възможност да усвои тънкостите по рисуването върху стъкло и сам да създаде своето произведение на изкуството.

По повод един от най-красивите празници Цветница, в "Акве калиде" ще гостува най-цветният спектакъл на Държавен куклен театър Бургас - "Дъга". Той е насочен към най-малките зрители /до 5 год. възраст/, а по-големите деца ще могат да се включат в работилничка за изработване на цветя.

На 22 април ще отбележим Денят на Земята с две различни инициативи - почистване на Парк Минерални бани в ранните часове на деня и изработване на пана от капачки, в което ще се включат и хората със специални потребности от "Социален център - Бургас".

Финал на събитията през месец април поставя едно различно и вкусно представяне-дегустация на здравословното хранене, вдъхновено и сготвено от Иван Звездев. Инициативата е част от програмата на Община Бургас "Храни се разумно, живей здравословно".