Да помогнем на Луиза!

Новините

25-03-2017, 12:13

Снимка:

Луиза Георгиева Тодорова

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Най-близките приятелки започват Дарителска кампания за Луиза Георгиева Тодорова

Най-близките приятелки започват Дарителска кампания за Луиза Георгиева Тодорова. Те искат да помогнат в набирането на средства в борбата й с коварна болест.

Луиза е само на 46 години, архитект по професия и има редица реализирани проекти в България. Любовта й към йога от години, я мотивира да специализира допълнително като йога преподавател към Националната спортна академия и в свободното време да споделя знанието и своя опит с другите. През 2015 година отваря и първия йога клуб в град Карлово, който бързо набира популярност, заради нейната отдаденост и откровено служене.

За съжаление през февуари 2016 година след няколко внезапни неразположения е открит тумор в мозъка и направена спешна операция с преминати последващи лечения. Състоянието й бързо се подобрява, но преди месец при контролен преглед е открит нов тумор, който нараства бързо и лекарите в България отказват да оперират. Единственото решение е спешно лечение в Турция или в Германия, тъй като у нас няма кадри за кибер-нож, който би могъл да се приложи в нейния случай.

За Луиза и семейството това е финансово непосилно – необходимата сума е 50 000 евро.

„Молим всички, които биха могли да помогнат, да използват Дарителската Сметка на името на Луиза Георгиева Тодорова - IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF”, съобщават приятелките й. 

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ за набиране на средства в подкрепа на Луиза Тодорова обяви и Пловдивският Културен Институт. Всички суми от провежданите редовни класове до 31 март ще бъдат дарени в полза на Дарителската кауза за Луиза. На Рецепцията на Пловдивския Културен Институт може да откриете и Дарителска кутия.

Ето и поста, който Луиза си позволи да сложи в личния си профил във Фейсбук, споделяйки своята жажда за живот:

„Здравейте приятели, близки, познати, непознати. Голяма част ме познавате- лично, отлично, малко, различно, други-не. Намирам се в ситуация, в която никога не съм била и най-вече- не съм си представяла, че е възможно да се озова. Знаете, когато човек държи здраво юздите, когато язди победния кон, обикновено не мисли за загуби, за плашещи перспективи. Е, имала съм своите трудни мигове и периоди, но по- скоро по вътрешните пътища на познание на света и себепознание, но сега е толкова различно.... Да..и ето сега... Удобно- неудобно, срам- не срам... Моля за помощ. Парична помощ. През Февруари‘2016-та след два изненадващи припадъка ми диагностицираха тумор в мозъка и ме оперираха. Туморът се оказа злокачествен. Минах лъче плюс химиотерапия, после курсове само химио. Нещата вървяха добре. Докато в средата на Февруари т.г. не откриха рецидивче, което до средата на Март порастна бързо. Отказаха ми химиотерапия. Казаха също, че не може да се приложи оперативно отстраняване . Така че, налага ми се спешно лечение, вероятно в Турция или в Германия- в България няма кадри за кибер-нож, който би могъл да се приложи в моя случай. Лечението струва много, а аз, семейството ми също, вече нямаме възможност. Искам да живея. Реших се и открих дарителска сметка. Ето данните на дарителската сметка на мое име:

Сметка 7000 1522901683; IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN;

Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF).

И ви моля - помогнете ми и много ви благодаря.:-)Луиза Споделете, ако прецените,

приятели!

Благодаря ви предварително за подкрепата, съпричастността и споделянето!”

Здравейте приятели, близки, познати, непознати. Голяма част ме познавате- лично, отлично, малко, различно, други-не. На...

Публикувахте от Luiza Todorova в 22 март 2017 г.