Фотографска изложба „Различната България”

От 03.04.2017 ДО 30.05.2017 изложбата може да бъде видяна в туристическия информационен център „София“ в подлеза на СУ“Св. Климент Охридски“

По случай 24-тия си юбилей издателство City Info Guides®, представя обаятелното творчество на Асен Великов. Темата на неговото творчество е „Български традиции и фолклор“. Заснел е редица фолклорни фестивали и събития като „Сурва“ - Перник, „Лазаровден“ - Бистрица, „Фестивал на носията“ - Жеравна и много други
Фотографиите, които са част от пътуващата изложба „Различната България“, показват недвусмислено богатството, красотата и самобитността на България.

Ще бъдат представени 30 портрети на българи от различни фолклорни области. Тази изложба е заредена с настроението и пъстротата на традициите, свързани с големите християнски празници Цветница и Великден.
„Обичам да пътешествам! Обичам да снимам! Обичам фолклора! Съчетанието на тези любими за мен неща обуславя и обяснява това, което правя в свободното си време. Няма по-красив начин да обиколиш България и да се срещнеш във всяко едно кътче на Родината с местния бит, фолклор, обичаи и традиции“, споделя авторът Асен Великов.