Взаимоотношения, въз основа на планетните аспекти - 27 март

От 12:20 до 14:20ч Луната прави квадрат със Сатурн. В този период избягвайте да сте заедно с вашата половинка. Ще липсва всякакво емоционално влечение. Липса на взаимно разбирателство, интимност и топлота. Този аспект е малко пагубен за отношенията. Може да настъпи емоционално отчуждение. Ако искате да говорите по някакъв въпрос или да изразите свое желание, то сега няма да срещнете разбиране, затова гледайте да сте далеч един от друг. Не е подходящо и за ново запознанство.

Марс в секстил с Нептун е аспект на приятелството и общите цели. Нараства симпатията между двамата във връзката. Взаимодействието на двете планети увеличава афинитета към сексуалните фантазии. Емоционален ден, в който можете да разкриете своята душа и да изразите своите чувства. Подобрява връзката на духовно-психическо единение. Време, в което може да създадете общи идеали и цели и после да се придържате към тяхното осъществяване, което води до сплотяване на партньорите. Това влияние продължава целия ден.

Любовен съвет: Нежните чувства на мъжа могат да бъдат подсилени, ако му създавате атмосфера, в която да се чувства в безопасност и да изживява радостни мигове, без да има усещането, че го притискате нетърпеливо. Бъдете по-умни от мъжа. Ако наистина го обичате, струва си да поизчакате. Не говорете за своите чувства, оставете мъжа пръв да направи признания в любов. Мъжът обича да преследва, а жените правят голямата грешка веднага да се предлагат на тепсия, да показват и казват всичко, месеци наред тичат след него, а после се чудят къде се е изпарил интересът му.