Мира Добрева прекалява с пластичните операции

Съпругата на Жоро Торнев не пропуска нито една новост в пластиката, уголемяването на устните и опъването на бръчките

Мира Добрева е прекалила с козметичните интервенции и лицето й вече прилича на добре узрял пъпеш от някой крайградски бостан. Освен с абсурдните въпроси към гостите на предаването си, "журналистката" стряска зрителите с "опъната" визия, пише "Уикенд". Родената в смолянско село дама открай време е любителка на козметичните процедури, които допринасят женската младост и красота да се съхранят по-дълго време.

Съпругата на Жоро Торнев не пропуска нито една новост в пластиката, уголемяването на устните и опъването на бръчките. Редовно посещава салоните за красота и не пропуска шанс да заглади кожа с крем, гел и подмладяващи инжекции. Така водещата се опитва да изглежда свежа и позитивно настроена на малкия екран, но за беда ефектът и обратен.Водещата напоследък "взривява" аудиторията и с неадекватните въпроси към гостите си.

От всякъде личало, че толкова е заета с професионални и служебни задължения, че няма време да прочете сценария и да проучи предварително кой ще й гостува. "Наскоро в студиото на Добрева гостуваше каракачанин.

Тя не само, че не знаеше името на гости си, но му отправи напълно неадекватния въпрос:"Вашите основни животни кучета ли са"? След като чу, че каракачаните отглеждат основно овце, красавицата повдигна вежди в знак на учудване. Явно бе чувало само за каракачанската порода кучета. Наскоро пък получи и "Златен скункс", след като навръх националния празник въздишаше по татуировките на полугол млад мъж.