Шейн Гибсън до последно под въпрос за полуфинала с Тиват

Мачът ще бъде под №6 между двата тима в последните два сезона

Без здравословни проблеми продължава подготовката на Берое за втория мач от полуфиналите на Балканската лига, съобщиха от ръководството на клуба. Утре вечер от 18,30 часа „зелено-белите“ се изправят срещу черногорския Теодо (Тиват) в зала ДЗУ в среща реванш от полуфиналите за Балканската лига. Първият двубой между двата тима миналия вторник в Тиват приключи с успех за Берое – 78:69.

Добрата новина за старозагорци е това, че през последната седмица с отбора се подготвяше и пропусналият срещата в Черна гора Шейн Гибсън. Неговото участието в двубоя утре обаче ще се решава допълнително.

Съперникът на старозагорци пристига в България днес по обед. Тази вечер Теодо ще проведе и тренировка в зала ДЗУ. Гостите са заявили занимание и утре сутринта.

Мачът ще бъде под №6 между двата тима в последните два сезона. Берое има една победа повече – три срещу 2 поражения. И двете загуби обаче са като гост. Утре вечер „зелено-белите“ ще се опитат да спечелят победа №4 срещу черногорския тим.

Старозагорци нямаха мач през уикенда от първенството на НБЛ и съсредоточиха цялата си подготовка върху двубоя от Балканската лига. Теодо пък спечели срещата си от шампионата, която игра в събота.