Дневен хороскоп - четвъртък, 30 март 2017

Хороскоп

29-03-2017, 18:49

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дневен хороскоп - сряда, 29 март 2017

Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април 2017

 

Овен

Днешната благосклонност на съдбата е съвсем логична. Отлично се справяте с поставените задачи и постигате успех, макар никой от вас да не го очаква сега. Чрез силната си интуиция безгрешно усещате човека отсреща. 

     
 

Телец

Възникналите днес проблеми се нуждаят от бързи решения. Не можете да противостоите на негативните тенденции на всички фронтове едновременно, но ако поискате помощ, скоро ще трябва да заплатите за тези услуги. 

     
 

Близнаци

Правите впечатление на човек сериозен, спокоен и уверен в своите сили. Настроението ви може да се помрачи от разногласия с близки хора. Гледайте на всяка ситуация с хумор. 

     
 

Рак

Денят ще има смесено влияние над вас. Нужно е да преразгледате отново целите и приоритетите си. Време за компромиси, а в някои случаи ще трябва да се откажете от това, което преди сте считали за важно. 

 

     
 

Лъв

Не може да се каже, че денят ще е лесен и прекрасен за вас, но руслото, в което се развиват събитията ще бъде напълно приемливо. Позитивните тенденции набират скорост, но ще трябва да почакате, докато почувствате истинските резултати.  

     
 

Дева

Трябва да се адаптирате към неравния ритъм на деня, предизвикващ вътрешен дискомфорт у повечето от вас. Голяма е вероятността събитията, които тайно се надявате да избегнете, всъщност да се усложнят.

     
 

Везни

В работата и бизнеса ще получите добър резултат тогава, когато престанете да се разпилявате с решенията на второстепенни и незначителни проблеми и се съсредоточите само върху главните дела.  

     
 

Скорпион

Днешният ден ще ви донесе много мъдрост. Необходимо е да откриете урокът, който се налага да усвоите. Трябва да покажете, че сте готови да поемете всякаква отговорност, каквато се изисква от вас. 

     
 

Стрелец

Много е важно да проявите уважение и добронамереност в личните отношения. Не се поддавайте на провокации, избягвайте спорове и размяна на упреци. Склонни сте да правите сами остри забележки, а на чуждите изказвания да се обиждате. 

     
 

Козирог

Чрез полагане на малко усилия ще можете да завършите започнатото. Не се опитвайте да се натоварвате с повече дейности, отколкото можете да се справите. Нови отношения може да ви заинтригуват.

     
 

Водолей

Енергичността днес не е вашата силна страна. Липсват ви перспективи. Идеите ви ще бъдат нереалистични, задръжка в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност.

     
 

Риби

Трудно ще се настроите към ритъма на деня. Вие или преливате от сили, или обратно, страдате от скука и не знаете какво да правите със себе си. Настроението ви също не може да се назове стабилно. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Намерете баланса между забавленията и работата. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате изцедени и да жадувате храна и напитки, които да повдигнат духа ви. Електрическият поток действа като верига от входяща и изходяща енергия – даване и получаване – и по същество тялото ви функционира по същия начин. Желанието за забавления затваря вашата физическа верига, изпълвайки ви с енергия така, че да имате силата да давате и да творите. Когато се забавлявате, енергията ви по естествен начин се повишава. Днес прекарайте известно време както в работа, така и в забавления, и се наслаждавайте на наградите, които получавате и за умението да балансирате тези две дейности. Всеки ден си отделяйте време за приятни занимания, защото те са важни точно толкова колкото и работата. Живейте балансирано и си позволете да давате и получавате по равно.