Как влияят планетните аспекти върху взаимоотношенията

Хороскоп

31-03-2017, 19:10

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

1 април - Бъдете инициативни

Секстил между Слънцето и Луната – период на хармония (14:00-17:00ч). Слънцето показва активните мъжки енергии в отношенията, а Луната е индикатор за женските, пасивни енергии. Ще се радвате на баланс между вас и половинката ви. Добра комуникация. Ще бъдете напълно съвместими. Няма да има доминиращ във връзката, а ще си разменяте активната и пасивната роля. Добра комуникация, емоционална и интелектуална съвместимост, добро приятелство. Можете по мирен път да разрешите противоречията. Направете деня запомнящ се. Вървете на разходка сред природата, вечеряйте на свещи или посетете хубав ресторант, с романтична обстановка. Направете подарък на партньора си или поднесете някоя приятна изненада.

Благоприятно е да се осъществи ново запознанство. Ако очаквате да ви запознаят с някого, то сега е момента да пришпорите нещата. Този аспект е по-подходящ за дългосрочни отношения, отколкото за кратка и бурна афера. Ако няма кой да ви уреди среща, то посетете най-оживените места. Не се знае, откъде ще ви изскочи късмета. Бъдете инициативни!

Ако обмисляте раздяла, то сега е моментът да се разделите  мирно и спокойно, без излишни изблици, които вгорчават кръвта.

Луната в квадрат с Нептун – Бъдете внимателни в общуването си с партньора си (16:00-18:00ч). По-добре е да сте разделени в това време. Може единият да се разочарова от другия и да се срине идеалистичната му представа за партньора. Вместо да изпитвате топлина и нежност един към друг, неразбирането и разочарованията се настаняват между вас. Създава се възможност за лъжи и измама, което не е за предпочитане. Енергиите действат на психологическо ниво, като препятстват вътрешното удовлетворение без да разбират причината за дискомфорта си.