Седмичен хороскоп за 3 - 9 април 2017

Хороскоп

01-04-2017, 18:37

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Светлите мисли са животворни!

През седмицата ще имате положителна настройка. Акцентът ще падне върху личните ви връзки. Симпатиите ви ще имат избирателна роля. Подходящо време за почивка, пътуване. Ако това стане, ще имате приятни впечатления и нови запознанства. Можете да се радвате на висок енергиен потенциал. Ще чуете нещо добро за себе си от там, където най-малко сте очаквали, но пък ще е напълно заслужено. През тази седмица ще имате силно магнетично излъчване, което ще бъде бързо улавяно от противоположният пол.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 3, 4

     
 

Телец

Бъди добър наблюдател!

Докато обмисляте и най-малките детайли, вдъхновението ви може да ви напусне. Седмицата може да ви донесе стълкновение с необясними и загадъчни явления. Разберете кои възможности от тези, които ви се появяват са най-перспективни и се подгответе за скорошни действия. По своя инициатива нищо не започвайте да променяте. По-благоприятна ще се окаже сферата на кариерата, но и тук не правете нищо излишно и напористо. В момента най-добрата позиция е тази на наблюдателя. Очакват ви важни срещи. Имайте поносимост към чуждите грешки, иначе рискувате да ви сметнат за невъзпитани грубияни.

Благоприятни дни - 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Близнаци

Действието е шанс за успех.

Предстои интересен период, в който вие ще бъдете главните герои на развиващите се събития. Ще постъпите разумно, ако си отделите повече внимание на здравето даже профилактично да е, защото имате доста ежедневно натоварване, а имунната ви система започва да отслабва, жизненият ви тонус да намалява. По-нататък ще ви трябват много сили, за да се възползвате максимално от новите възможности. Оформете прилежно едно ново направление на приложение на силите ви. Срещите с приятели ще ви наситят с нови впечатления и информация.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 7, 8

     
 

Рак

Хубаво е всичко да се прави доброволно.

Дни за нови познания и разширение на кръгозора ви. Пред вас стои доброто и хубавото, но лесно няма да стигнете до него. Чака ви труден и пълен с предизвикателства път до там. Научете се да бъдете повече умерени и въздържани, в противен случай животът ще ви принуди да го направите. Съдбата ще е твърде капризна и непостоянна към вас, но и така ще минавате между капките. Най-остро вие ще усещате земното притегляне, може би защото прекалено много грижи и отговорности лежат на вашите плещи.

Благоприятни дни - 7, 8

Неблагоприятни дни - 3, 4

     
 

Лъв

Бъдете отракани, за да не бъдете прецакани.

Получените нови знания и всяка информация, която пристига към вас, трябва да бъде подложена на проверка и анализ. Не е изключено обаче да можете да съедините късчетата на пъзела и да ви се открият нови възможности. Вашата проницателност ще бъде наистина уникална, но всеки опит да повлияете върху околните ще доведе до проблеми. Не давайте воля на гнева си в понеделник. Четвъртък може да се окаже ключов ден за някои неща. Всякакви промени във външността ви ще бъдат удачни. При повечето Лъвове ще се наблюдава изявен стремеж към любовни приключения.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Дева

Неопределеното е по-богато от определеното.

Необходимо е да бъдете по-активни през следващите няколко дни. Желателно е да следите за правилното развитие на ситуациите. Може да се появят ваши конкуренти. Не се предоверявайте на всяка постъпваща информация. Във вторник не обсъждайте нищо с началници, това може да предизвика раздразнение от тяхна страна и недоволство. Нереалните ви очаквания могат да донесат разочарования. В петък ще са удачни пътувания и командировки.

Благоприятни дни - 3, 4

Неблагоприятни дни - 7, 8

     
 

Везни

Планетите залагат на вас!

Ще се радвате на хубави дни и добро самочувствие. Нарастването на оптимизма ви ще ви активира към действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете важни решения по определени въпроси. Някои ще отпътуват в командировка за решение на служебни проблеми. На работното място всичко ще е наред. Добро време за решаване на семейните въпроси и отстраняване препятствията в любовта. Ако положите даже съвсем малко усилия, лесно ще хармонизирате дадената област.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 3, 4

     
 

Скорпион

Мислете за хубавото и то ще дойде обезателно.

Предстоят интересни събития. В личният ви живот има светли перспективи. Използвайте времето да укрепите отношенията с любимия човек. В началото на седмицата трябва да сте пестеливи  на сили и на средства. В края й обаче можете да се разпуснете и да се наслаждавате на собствения си успех с чисто сърце. Прекрасно ще ви се отдава самопрезентацията, затова общувайте, запознавайте се, договаряйте се. Може да ви споходи желание да промените своя облик, за да изглеждате по-елегантни и ефектни. Не провокирайте емоционално другите хора.

Благоприятни дни - 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Стрелец

Всеки проблем си има своето решение, остава само да го откриете.

Тенденциите са благоприятни за всякакъв вид дейност, където ще можете да проявите творчески, неординарен подход. Помислете за нови варианти как да използвате старите ресурси. Обръщайте внимание на всички сигнали и знаци, които стигат до вас - случайна среща с нужния човек, телефонен звън, който ви напомня за нещо, случайно прочетени или дочути  фрази, факти. Ако правилно доловите информацията, това ще сложи ново начало в живота ви и ще го преобрази. Който нищо но чуе, нито види, ще си остане примиренчески затворен в собствената си рутина.

Благоприятни дни - 5, 6

Неблагоприятни дни - 7, 8

     
 

Козирог

Приемайте другите такива, каквито са!

Седмицата се очертава с много задължения и отговорни дела. На работното ви място ще се изисква търпение и пълна съсредоточеност. Откажете се да контролирате хората и ситуациите. Ако не искате от никого нищо, това ще ви даде истинското усещане за свобода. Радвайте се на любящото присъствие във вашия живот и го приемайте безусловно. С финансите проблеми не се очакват, но придобивки също. Не е изключено да направите визита при лекаря си.

Благоприятни дни - 7, 8

Неблагоприятни дни - 3, 4

     
 

Водолей

С всеки свой изгрев слънцето ви предоставя втора възможност!

Благоприятен период за хората на интелектуалният и творческият труд. Вашата припряност в действията може да обърка някои дела вместо да ги ускори. Ще ви бъде трудно да откриете своята опорна точка през следващите дни. Негативните планетни влияния ще се редуват ритмично с позитивни. Дано не ви се наложи да търсите подкрепа сред познатите си, защото едва ли ще я получите и това може да ви доведе до силно разочарование и дистанцираност от тях.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 5, 6

     
 

Риби

Всяко решение взето с добри намерения, често е най-правилното!

Ще предугадите някаква промяна, която ще настъпи в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате. Финансовата ситуация може да се окаже нестабилна в следствие направени големи разходи. Трудно ще стигнете до споразумение с една определена личност относно правотата си и ще настъпи временно отчуждение в отношенията ви. Не трябва да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на много близки хора.

Благоприятни дни - 3, 4

Неблагоприятни дни - 7, 8