3 април - Как влияят планетните аспекти на взаимоотношенията

Хороскоп

02-04-2017, 18:32

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Забравете фразата „убивам си времето”

От 18:00 до 21:00ч Луната е в тригон с Нептун. Това прави чувствата по- идеалистични. Подходящо време за приятелство или платонична любовна афера, отколкото за физическа връзка между двата пола. Духовността на отношенията ще бъде подчертана много силно. Общуването ще бъде до голяма степен интуитивно и невербално, с погледи и едва доловими жестове, често заемащи мястото на думите. Тази комбинация свързва нежно душите на партньорите, пораждайки топла и естествена близост, която сближава сърцата и вдъхновява любовта. Подходящо време за любовна среща. За ново запознанство е рисковани, защото трудно ще придобиете истинска представа за другия човек. Има опасност да го идеализирате и издигнете бързо на пиедестал.

След 21ч започва влиянието от квадратурата между Слънце и Луна. Ще започне да се създава напрежение в отношенията. Може без видима причина да се почувствате нервни и раздразнителни, защото напрежението е на психологическо ниво. Това може да се отрази и на сексуалните отношения, ако има такива. Всеки по някакъв начин ще предизвиква другия. Ако сте отишли на среща по-рано, време е да си тръгнете преди да започне влиянието на аспекта, за да не се превърнете от принцеса в Пепеляшка или от принц в жабок.

Любовен съвет: Забравете фразата „убивам си времето”. Посланието, което се крие зад тази наглед невинна фраза е:”Моят живот е толкова скучен и празен, че не мога да измисля нищо, с което да запълня времето си. Нищо творческо, нищо продуктивно, нищо полезно. Аз съм един (една) неудачник (неудачница).”