Десетки се сбогуваха с Никола Георгиев - Тарльо

Животът

02-04-2017, 18:45

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Той почина след кратко боледуване

БУРГАС

Изпратихме любимецът на поколения спортисти Никола Георгиев - Тарльо

2 април 2017 16:28
Сподели във Facebook
Тарльо
Тарльо
Десетки се сбогуваха днес с любимецът на поколения спортисти в Бургас - Никола Георгиев - Тарльо . Той почина след кратко боледуване на 73-годишна възраст.
Тарльо, както е познат в града е едно от лицата на футболен клуб "Черноморец". Дълги години той е бил масажист в клуба и до последно остана верен на "акулите". Никола Георгиев беше и един от най-ярките привърженици на СДС. Именно съмишлениците му от синята партия първи съобщиха трагичната новина.
73-годишният Никола Георгиев – Тарльо е емблематично лице за спорта в Бургас. Тарльо е бивш масажист на футболен клуб „Черноморец”, любимец на поколения спортисти. Той е един от последователните и най-енергични последователи и на СДС в морския град, символ на свободата и демокрацията. 
"Това е тъжна новина за цялата спортна общественост, но най-вече за футболен Бургас. Загубихме човек, който дори след края на активната си състезателна кариера продължи да работи за любимата игра, да се доказва, да печели уважение. Сигурно половината хора в нашия град знаят кой е Тарльо и това е най-вярната оценка за това как е живял и какво е постигнал. Вечна му памет!", каза кметът Николов.