Наградиха стопанка на пинчер в Северен

Мисия Пловдив

03-04-2017, 12:45

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В случай, че все още не сте декларирали притежаването на домашно куче в Общината, направете го и може да се окаже, че сте поредния добросъвестен стопанин на куче

Кметът на Район “Северен” инж. Ральо Ралев награди днес Мария Йондрова, жител на района и собственик на куче пинчер. Тя бе поредният късметлия в кампанията на Община Пловдив „Регистрирай куче - спечели награда", която се провежда за трета поредна година.
Насочена е към собствениците на домашни кучета, които стриктно спазват законовите разпоредби и надлежно декларират притежаването на домашното си куче. Целта на кампанията е да стимулира активността на собствениците на кучета в това им задължение.
Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета, да получат пакет подаръци за своя любимец /разнообразни аксесоари и груминг услуги/, ако до 30-ти ноември 2017 г. регистрират своето домашно куче в районната администрация по местоживеене.
Подаръците наистина си заслужават!
Г-жа Йондрова получи одеяло, гребен, шампоан, крем за лапички, държател с торбички и играчка за своя малък домашен любимец на име Максимилиан.
“В случай, че все още не сте декларирали притежаването на домашно куче в Общината, направете го и може да се окаже, че сте поредния добросъвестен стопанин на куче, наградено от Община Пловдив, благодарение на отговорното поведение на своя собственик” – призова инж. Ралев.