Изложба “ Вчера, днес, утре – заедно!” се проведе в Северен

Мисия Пловдив

04-04-2017, 10:56

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Събитието е част от разнообразните инициативи на екипа по организация и управление на проект „Услуги за по-добър живот” – район „Северен”

Изложба “ Вчера, днес, утре – заедно!” организира екипът по управление на проект „Услуги за по-добър живот – район „Северен”, като включи в нея изработки и на потребители, и на доставчици на услуги. Събитието е под патронажа на кмета на района инж.Р.Ралев и е мотивирано от желанието участниците в проекта да покажат изделия, свързани с тяхно любимо занимание, да разкажат за своето хоби и за емоциите, с които то ги зарежда.
Гостите на изложбата разгледаха повече от 50 експоната - различни плетива на една и две куки, картини върху коприна, гоблени. Голям интерес предизвикаха филигранно изработените плетки, изящните картички, основани на квилинг техниката, изделията на 3D принтер.
Събитието е част от разнообразните инициативи на екипа по организация и управление на проект „Услуги за по-добър живот” – район „Северен”, насочени към социалната интеграция на участниците в програмата, финансирана по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Независим живот”.