6 април - Как влияят планетните аспекти на взаимоотношенията

Хороскоп

05-04-2017, 18:47

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Луната прави квадрат към Марс. Влиянието на аспекта ще обхване периода от 11:09 до 13:09ч. Малко труден аспект за връзките. Луната управлява основните чувства и емоции, присъстващи в отношенията, а Марс показва жизнените им енергии. Резултатът от квадрата е вероятността от емоционален конфликт между двама във връзката. Битки, спорове, разногласия е вероятният резултат, освен ако направите усилие да преодолеете този проблем. Избягвайте да се гневите и да се ядосвате един на друг, опитайте да поддържате спокойствие, не опонирайте. Разговорът може  да осъществите по-късно.
Избягвайте прибързаните действия, спорове и разправии с партньори. Неблагоприятен аспект за женитба и за здравето. Хората стават лесно раздразнителни, трудно владеят себе си. Необходимо е да се премислят думите и постъпките, за да има мир.
Луната прави тригон с Уран и тяхното влияние ще бъде от 19:00 до 22:00ч. В една връзка трябва и двамата да бъдете свободни в емоционалното си изразяване. Никой да не посяга на свободата на другия и да не проявява собственическото си чувство. Засилва се интуицията, повишава се чувствителността и способността вербално да се изразяват чувствата и емоциите. В този период хората стават лесно раними, докачливи, леко нестабилни и непредсказуеми.