Русе в 14-тото туристическо изложение „Културен туризъм“

Мисия

06-04-2017, 14:29

Снимка:

Пресцентър Община Русе

Автор:

Русе утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Национален ролерфест ще се проведе на 22 април в Русе

На собствен щанд са представени целогодишните възможности за туризъм и културно-историческите фактори за завършен туристически продукт

Със собствен щанд, на който по атрактивен начин бяха представени целогодишните възможности за туризъм и културно-историческите фактори създаващи завършен туристически продукт

В периода 06 – 08 април 2017 г. Община Русе участва в пролетното издание на 14-тото туристическо изложение „Културен туризъм“, което се проведе в град Велико Търново, както и в националния конкурс „Чети и пътувай“, който се провежда в рамките на форума.

Русенската община участва със собствен самостоятелен щанд, на който по атрактивен начин бяха представени целогодишните възможности за туризъм и културно-историческите фактори, създаващи завършен туристически продукт. Щандът на Община Русе бе лично посетен от министъра на туризма Стела Балтова.

Експерти от Туристическия информационен център на Община Русе представиха Русе и региона с рекламно-информационни материали и проведоха срещи с туроператори, туристически агенции и представители на туристическия бранш, които бяха поканени в 13-тото изложение „Уикенд туризъм“ Русе 2017.