Дипломират се близо 700 абсолвенти от Факултета по икономически и социални науки на ПУ

Животът

08-04-2017, 09:42

Снимка:

ПУ „Паисий Хилендарски“

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Випускът завършва с 97 отличници – 66 магистри и 31 – бакалаври

Общо 695 абсолвенти от Факултета по икономически и социални науки на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ ще получат днес, 8 април, дипломите си по време на две тържествени церемонии.  Випускът завършва с 97 отличници – 66 магистри и 31 бакалаври.
Промоцията ще се проведе в Спортната зала на висшето училище на бул. „България“ №236 А. Тържественото връчване на дипломи на бакалаврите е с начален час 10:00 ч., а за магистрите – от 13:00 ч.
Завършващите ОКС „Бакалавър“ са 246 души от специалностите „Маркетинг“ – редовна и задочна форма, „Стопанско управление“ – редовна и задочна форма, „Макроикономика“ – редовна и задочна форма, „Финанси“ – редовна и задочна форма, „Политология“ и „Международни икономически отношения“.
449 са магистрите, които ще получат дипломите си днес. Те са се обучавали в специалностите: „Бизнес икономика“, „Бизнес комуникации и връзки с обществеността“, „Маркетинг“, „Корпоративно управление“, „Бизнес администрация“, „Международна търговия“, „Финансов мениджмънт“, „Счетоводство и анализ“, „Културни и социални дейности в туризма“, „Финанси“, „Управление на човешките ресурси“, „Счетоводство“ и „Мениджмънт на корпоративната сигурност“.