Цветан Цветанов: ГЕРБ поставя интереса на България над всичко

Участва в инициативата "Да пуснем корени в България” в местността Рупите

ГЕРБ поставя интереса на България над всичко. Ние искаме да докажем, че обединени можем да постигнем повече. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на ежегодната инициативата на МГЕРБ-Благоевград "Да пуснем корени в България", която се провежда в местността Рупите. 

Цветан Цветанов подчерта, че за ГЕРБ е изключително важно да продължи европейския път на развитие на страната.

"Наскоро извоюваната единадесета победа ни дава възможност да реализираме нашите политики. Благоевградска област вече има петима народни представители от ГЕРБ и това е наистина голям успех. Всеки един от тях ще работи за развитието на региона и ще остане близо до хората. Убеден съм, че ще постигнем консенсус с "Обединени патриоти" и ще съставим работещо правителство - това ще даде сигурност за всички български граждани и стабилност за страната", заяви още Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че за него винаги е удоволствие да участва в инициативата "Да пуснем корени в България", която има ясно послание към всички млади хора в страната. "Радостен съм, че освен традиция за МГЕРБ инициативата се превръща и в традиция за младите хора в региона и в страната", каза Цветан Цветанов. Младежите от ГЕРБ в Благоевградска област провеждат тази инициатива за девета поредна година. Нейн основател е кметът на Враца Калин Каменов, който и тази година бе заедно с младежите от ГЕРБ. 

"Всяка година паркът се променя и става по-приветлив. Вече сме засадили над 500 различни дръвчета, тази година засадихме по 11 фиданки, явор и чинар в чест на 11-тата постигната изборна победа на ГЕРБ", уточни областният координатор на МГЕРБ- Благоевград Венцислав Хросинков. 

"Тази инициатива носи едно основно послание към младите хора – да обичат родината си, да покажат, че имат сили и хъс да останат тук и да работят за промяната на България", заяви областният координатор на ГЕРБ и избрана за народен представител Даниела Савеклиева. 

Младежите от Благоевградска област подариха на Цветан Цветанов по случай имения му ден икона на Света Петка – покровителка на храма на баба Ванга. 

В инициативата взеха участие още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев, членовете на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ, както и избраните за народни представители от ГЕРБ Георги Динев и Александър Манолев. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен