Кметът на Общината благодари за сигнал на казанлъчанин

За нарушена пътна настилка от военни машини

Галина Стоянова покани в кабинета си младия Георги Меразчиев, за да му благодари за подадения сигнал за разрушени бордюри в кв.“Запад“ в града.

Преди дни, на 5-и април, мъжът публикува в местна медия снимка на нарушена пътна настилка и тротоари в западната част на Казанлък след преминаване на военни машини и написа: „Тази сутрин, около 08:00 преминаха няколко военни машини през до скоро изгражданите от общината тротоари в кв. Запад. Доста голяма част от плочките и бордюрите са ”смляни”.“

Галина Стоянова сподели, че е благодарна на гражданите, които милеят за обществения ресурс, за общинската собственост и реагират на посегателства към тях. Те разговаряха за зрелостта на обществото ни да спазва правила и закони, за желанието да поддържаме чиста и приятна средата, в която живеем. Като млад баща, Георги се съгласи с мнението на Кмета, че семейството преди всички останали може да създаде добри навици в децата: „Всеки един трябва да бди и да променяме заедно ситуацията към по-добро.“, каза тя.

Кметът на община Казанлък благодари на музиканта за това, че е улеснил бързата реакция на общинската администрация: „Плочките и бордюрите са възстановени, възстановена е една малка справедливост.“, каза тя.