11.04 - Как влияят планетните аспекти върху взаимоотношенията

Предстои да преминем (13:00-16:00ч) една опозиция на Луната с Уран. Как ще се отрази това на взаимоотношенията и любовта? Повишена възбудимост, променливост в настроението и неуравновесеност в чувствата ще влияят върху партньорските взаимоотношения. Може да се стигне до внезапни раздели при вече установени отношения. Предизвикателства във връзката, които трябва да преодолеете, без да ги задълбочавате.
Завързване на нови отношения не се препоръчва. Ако сте решили сега да заговорите някой от противоположният пол или са ви уредили среща за запознанство, то по-добре се откажете. Аспект носи емоционална промяна и нестабилност. При него любовната афера може да възникне изведнъж, а после да охладнее със същата внезапност. Не може да разчитате в никакъв случай на дълготрайни отношения започнали сега.
Приятелството може да се окаже по-трайно, тъй като не изисква постоянна интимност както в любовните връзки и в него няма такива собственически чувства, които да предизвикват бунтовническата и свободолюбива натура на Уран.
На помощ ще дойде секстилът (положителен аспект) между Луната и Сатурн, където ще вкара сериозност и по- голяма отговорност във взаимоотношенията ви, но това след 20:00ч.